jueves, 13 de octubre de 2016

JA TENIM BLOC!!!

Benvolgudes famílies, ja tenim bloc!!!
 Aquí podreu veure totes les activitats que anam fent a classe. 
Aquest curs, 4t B, som la classe de l'art. 

A la classe som:
TOLO
TÀNIT
AITANA
IRENE
JÚLIA
AVA
PEDRO
JOAN
NEWEN
ANÜIK
ANDREA
DANI
KIRA
TUM
NOA
GUILLE
KIOANA
MARC ROIG
AYA
NAIARA
MARC PLANELLS
DAFNE
GABRIEL
JOSÉ JAVIER
LOLA

En castellano estamos trabajando la poesía. Leímos un poema de la autora madrileña Gloria Fuertes y después trabajamos su biografía en pequeños grupos de trabajo.


Dimarts 18 d'octubre vàren venir uns professors del conservatori de música d'Eivissa a presentar un instrument musical que es diu FAGOT.  
  Dilluns 24 d'octubre vàrem participar en uns jocs organitzats per l'ajuntament de Santa Eulària dins del progama "Garantia Juvenil : Santa Eulària amb els nenes i les nenes".
Ens vàrem divertir molt!!!Tots els dimecres de 12 a 14 h feim RACONS D'AULA. Treballam activitats de naturals, socials i llengües. Preparam una part teòrica i després una part pràcitca. Explicam les nostres feines a la classe i després les exposam al passadís de l'escola.

Dimarts 25 d'octubre varen venir uns alumnes de 6è A (Alba, Carlos, Laia, Margot i Joel) a fer-nos la xerrada "25 GRAMS DE SUCRE".  

Ens explicaren coses molt interessants!!!
Ho varen fer molt bé!!!


Dimecres 2 de novembre vàrem exposar a la classe els treballs que durant tres setmanes havíem estat preparant a RACONS D'AULA.
Dilluns 7 de novembre vàrem decorar uns cartells xulíssims per a decorar els FANALS del poble. Na Maite, la mestra d'anglès i del racó d'artistes, havia preparat aquesta actitvitat.

Dilluns 14 de novembre va venir a l'escola l'artista Sebastián (El alicatador). Va venir a presentar-nos la seva instal·lació UN REGALO en la qual varen participar-hi els i les alumnes de la nostra classe. 


Divendres 18 de novembre vàrem participar en diferents tallers d'art per a celebrar les FESTES DE SANTA GERTRUDIS.
Ens ho vàrem passar molt bé!!!Dilluns 28 de novembre vàrem mostrar a tota la classe els TREBALLS DELS LLIBRES  (resum i part plàstica) que havíem fet a casa.
Totes les produccions eren xulïssimes!!!


Dilluns 28 de novembre i dilluns 5 de desembre ha vengut na Marta del Fons Pitïús a fer-nos una xerrada sobra LA DONA AL MÓN.
Nosaltres, a la classe, durant els 2n i 3r trimestres seguirem parlant del tema.


Dimecres 14 de desembre hem fet l'exposició a la classe dels diferents treballs fets a RACONS D'AULA. 


DECORACIÓ NADAL....
Mirau quina decoració més xula hem fet al passadís de 2n cicle!!!
Dimecres 25 de gener exposàrem uns treballs fets a racons d'aula. 


Avui dijous 26 de gener en Gabriel ens ha presentat al seu germà Hércules. Té 8 mesos i és molt guapo!!!
Dilluns 6 de febrer vàrem participar en la gimcana PONTE EN SUS ZAPATOS organitzada pel Fons Pitïús en col·laboració amb ACNUR. 
La temàtica de la gimcana eren els refugiats i les refugiades de guerra.
Avui dilluns 13 de febrer ha sigut un dia ple d'emocions:

* Ens ha vengut a visitar na Cristina, la mestra que va estar fent pràctiques a la nostra classe durant el 1r trimestre. Tothom estava molt content!!! * Na Cristina Belmonte, la mamà d'en Dani, ens ha fet una xerrada sobre els camps de refugiats i refugiades de guerra. Ella va estar l'estiu passat a una d'aquests camps de Grècia treballant com a voluntària. 
Tot un exemple de solidaritat!!!


 Dimecres 15 de febrer exposàrem uns treballs fets a racons d'aula. 


Dimecres 22 de febrer ens varen venir a visitar a la nostra classe la reina i el rei Carnestoltes. 
Mirau què guapos que anaven!!!I el divendres 24 de febrer hem celebrat CARNESTOLTES a la nostra escola.
Ens ho hem passat molt bé!!!
Dilluns 13 de març va començar a venir a la nostra escola un nou alumne. Ve de Filipines.
BENVINGUT FRANCIS!!!
Dilluns 28 de març vàrem portar el LAPBOOK que havíem fet a casa del llibre La tomba misteriosa. Tots eren molt xulos!!!Dimecres 29 de març vàrem exposar a la classe uns treballs fets a RACONS D'AULA


Dijous 6 d'abril varen venir a la nostra classe n'Esperança i na Maria, mare i güela, de na Tànit. A la classe estam fent un treball sobre LA DONA AL MÓN i els vàrem fer una entrevista. Moltes gràcies per la vostra participació!!!Divendres 7 d'abril tota l'escola va participar en una JORNADA SOLIDÀRIA preparada pels alumnes de 3r A i 3r B per a ajudar als refugiats i a les refugiades de guerra d'Eleonas (Grècia).
Va ser tot un èxit!!! Enhorabona!!!
Dilluns 8 de maig va venir na Rita del Fons Pitïús a la nostra classe a veure la feina que havíem fet a la nostra classe sobre el taller  LA DONA AL MÓN. Li vàrem explicar tota la feina feta a la classe: enquestes, línia del temps, entrevistes,... Li va agradar molt!!!Els dimecres 3 i 10 de maig varem exposar a la classe diferents treballs fets a RACONS D'AULA.Divendres 26 de maig vàrem celebrar a l`escola la XVIII DIADA ESPORTIVA. Nosaltres vàrem realitzar diferents activitas: jocs a la piscina amb inflables, parkour, bàsquet i passeig en bicicleta. Ens ho vàrem passar molt bé, però va fer molta calor!!!
Dimecres 7 de juny exposàrem els treballs que hem fet a RACONS D'AULA
Dilluns 12 de juny vàrem exposar a la classe els treballs que havíem fet sobre els llibres de lectura en català o castellà.

Dijous 15 de juny anàrem a visitar els museus de 2n A i 4t A. Han treballat en aquests projectes durant tot el curs. La feina era xul·líssima!!! 
9 comentarios:

 1. mo e pasat molt ve cuant an vengut els de 6eA cuan an explicat els
  25 G DE SUCRE.MARC P.

  ResponderEliminar
 2. mha agradat molt el examen perque e aprengut mes i mo e pasat molt be.
  e tengut un petit problema pero o e resolgut.marc p.

  ResponderEliminar
 3. tinc moltes ganes de anar a sa cala de sant visent

  ResponderEliminar
 4. ESTIC MOLT TRIST PERQUE NA CRIS S'ANANAT NONONONONONONONONONONONONONONO.MARC P.

  ResponderEliminar
 5. Antonia li puc dir a tota la classe es gmail de na cris.MARC P.

  ResponderEliminar

 6. Ja queda poc per acabar el trimestre.MARC P.

  ResponderEliminar